10 september 2013
16:00

EIS F00

Referat: Åseda IF - EIS F00

Som vanligt den här säsongen så var det en kamp in i sista minuten att få ihop spelare (och bilar) så vi överhuvudtaget kunde genomföra matchen i Åseda. Tack F01 och 02 för lån av spelare. Sviterna efter söndagens match mot Hovshaga var många.

Inledningen var dålig från oss och Åseda hade mer boll och var piggare och de fick också 1-0 på ett ordentligt skitmål. Vi kom dock in i matchen och hade sista 15-20 mer bolll och skapade chanser. Vi får också en straff som vi gör mål på och kvitterar. Detta fortsatte även i andra halvlek och vi vänder matchen till ledning med 3-1. Allt känns stabilt och vi har bra kontroll på händelserna. Av någon anledning släpper vi in Åseda i matchen och de får 2-3 genom markeringsmiss och 3-3 genom missuppfattning mellan spelare.

I anfallet efter gör en av våra spelare en soloräd och skjuter ett placerat skatt förbi deras målvakt. Bollen tar solklart på hjulet innanför stolpen men studsar ut. Tyvärr missar domaren det solklara målet. Åseda fick även en varning/gult kort på en av deras spelare men det renderade inte i en man mindre på plan som reglerna säger. Dessa två incidenter kan ha varit avgörande för matchens utgång.

Bra kämpat ändå av alla tjejer med de förutsättningar som vi hade och vi var nog värda fler poäng med oss hem. Tack också till de 2 medföljande i publiken !!

ons 24 apr 2013, 18:30 Åseda IF - EIS F00
tis 18 jun 2013, 19:00 EIS F00 - Åseda IF 3 - 0